Dagbok Nov 2019

Lördag 2019-11-30
Underbart väder även idag. Solade på terrassen flera timmar.

Fredag 2019-11-29
Fantastiskt väder. Vi solade på terrassen flera timmar.

Torsdag 2019-11-28
Vi solade på terrassen återigen. Lite slöjmoln men skönt ändå.

Onsdag 2019-11-27
Efter promenaden solade vi på terrassen några timmar. Därefter åkte vi till Habaneras och Intersport och köpte en träningsoverall till mig. 60€ -20%. Vi lade oss tidigt som vanligt.

Tisdag 2019-11-26
Promenad som vanligt efter frukost. Jag väger nu under 87kg. Åkte till Bravomar och körde en maskin tvätt. Solade sedan några timmar på terrassen. På eftermiddagen spenderade vi ett par timmar på Habaneras.

Måndag 2019-11-25
Efter vår vanliga promenad åkte jag till Bravomar och kollade igenom ekonomin. När det var klart åkte vi till La Zenia Boulevard och kollade på Gasolvärmare på Leroy. Souri köpte en kryddhylla. Därefter åkte vi till AKI där jag bestämde mig för att köpa denna värmare för 169€.

När jag väl kom hem och skulle provköra den fungerade den inte. Åkte då och lämnade tillbaka den. Mycket slit för ingenting.

Söndag 2019-11-24
Vi åkte till söndagsmarknaden och köpte en matta till uterummet i Bravomar. Souri köpte en till hennes lilla sovrum. Vi tog en en timmas promenad vid ettiden.

Lördag 2019-11-23
Mycket blåsigt idag. Vi tog ändå morgonpromenaden. På eftermiddagen promenerade vi till kinesen och bara kollade vad de hade för att döda lite tid.

Fredag 2019-11-22
Jag åkte till Bravomar och jobbade med föreningsarbete en timma. Därefter hämtade jag Souri vid fredagsmarknaden. Molnigt och regnigt var det hela dagen.

Torsdag 2019-11-21
Ingen riktig sol idag. Vi tog den vanliga promenaden på förmiddagen. Jag satte upp nät för gallret vid toafönstret. Jag fixade även en silikonfog utanför duschkabinen. Balkonghäng resten av dagen.

Onsdag 2019-11-20
Efter frukosten tog vi promenaden från Cabo Cervera. När den timman hade gått lade vi oss på terrassen några timmar. Underbart väder. När molnen dök upp åkte vi till Carrefour och handlade fisk. Kortspel på kvällen.

Marja ringde och klagade på Per igen. Jag fick skriva ett mail till honom och förklara att han vi inte accepterar att han missköter sitt uppdra. ”Hej Per Jag försökte ringa dig men du svarar inte. Marja bad dig igår att fixa 2 st taggar så att hemtjänsten kan komma in hos Kaj Berglund. Detta har tydligen inte blivit gjort och det är inte acceptabelt. Läget är AKUT och jag hoppas du tar itu med detta omedelbart när du kommer hem i eftermiddag!”

Tisdag 2019-11-19

Jag åkte till Bravomar och körde två maskiner tvätt. Det var slöjmoln och kallt så medan tvätten torkade på terrassen tog vi promenaden. I övrigt var det kortspel som vanligt.

Måndag 2019-11-18

Det hade regnat inatt. Vi var och handlade mat vid 9-tiden. Jag åkte sedan och klippte mig vid det vanliga stället vid La Mata. Direkt när vi kom hem gick vi till terrassen och solade flera timmar. Underbart var det. Efter middagen tog vi bilen till Cabo Cervera och promenerade därifrån i en timma. Kortspel på kvällen.

Söndag 2019-11-17

Vi låg en stund på terrassen. Det blev mer och mer molnigt så vi gick ner på balkongen. Tog den vanliga promenaden. Kortspel på kvällen. Kallt var det på kvällen och natten.

Lördag 2019-11-16

Vid 9-tiden åkte vi till IKEA. Där köpte vi en byrå till det lilla sovrummet hos Souri. Kl.15 var den monterad och klar. Det blev jättefint.

Fredag 2019-11-15

Jag åkte till Bravomar kl.9 och jobbade med föreningen. Hämtade Souri vid fredagsmarknaden kl.10. Vi tog den vanliga promenaden inkl. öl på eftermiddagen. Souri hade lagat god mat som vanligt, denna gången räkor med ris. En delikatess.

Torsdag 2019-11-14

Mulet väder. Vi åkte till Carrefour, Lidl och Mercadona och handlade mat och vin. Vi tillbringade dagen på balkongen.

Onsdag 2019-11-13

Jättefint väder men fortfarande lite blåsigt. Vi solade några timmar på terrassen. Sedan gick jag igång med att måla gallret till entrédörren. Det stod vit på burken men färgen var mer gråaktig. Fick därför måla allt grått. Det blev fint i alla fall.

Vi tog en entimmas promenad till affären La Mata. Det var en riktigt varm och skön kväll.

Tisdag 2019-11-12

Kl.10 var vi hos Tatania för att betala hantverkaren. 45Euro ville hon ha fast Eddy sagt att det kommer att kosta runt 30-35Euro. Souri blev rasande och skällde ut Eddy en halv timma senare.

Vi solade på terrassen några timmar på eftermiddagen. Jag tätade runt kontakterna med silikon.

Vi tog en promenad med stavar från Cabo Cervera längs La Mata stranden. En timma som vanligt.

Ray ringde på kvällen och frågade om jag ville köpa hans MC. Nej tack svarade jag. Trevligt att pratas vid i alla fall.

Måndag 2019-11-11

Lite klarare väder fast hård vind. Balkonghäng och kortspel. Tatania skickade en Elektriker som kom kl.18.20. Han monterade båda kontakterna på terrassen.

Söndag 2019-11-10

Blåsigt men soligt. Jag åkte till Bravomar och uppdaterade iOS för iPad och iPhone. Hämtade också en reservnyckeln hos Knut. Vi tog en promenad på eftermiddagen till La Mata.

Blandad molnighet, hård vind och kallt. Det blev balkongsittning nästan hela dagen. Tog en promenad till La Mata. Tog en öl i affären som vanligt. Blev grattad av barnen på Fars Dag.

Lördag 2019-11-09
Vi åkte till IKEA i Murcia. Vi köpte en klädställning och några stearinljus. Soligt och fint väder fast blåsigt.

Fredag 2019-11-08
Souri mådde dåligt hela dagen. Jag var på Bravomar och tvättade våra lakan.

Torsdag 2019-11-07
Efter promenaden åkte vi till Lidl och Mercadona och handlade. Jag var även på Bravomar och tömde kylskåpen och gav till tiggaren vid Lidl. På eftermiddagen blev den återigen en promenad till La Mata. Vi hann presic hem innan en störtskur kom. Kortspel på kvällen.

Onsdag 2019-11-06

Vi åkte till Forum Sport och klagade på stavarna. Vi fick två nya bättre gummin. Hoppas jag kan gå med dem.

Åkte vidare till kinesen för att klaga på flugsmällare men det visade sig att vi inte sparat kvittot.

På eftermiddagen åkte jag till Bravomar. Lägenheten var exemplariskt städad! Jag körde 3st maskiner med tvätt.

Detta meddelande låg i köket med en flaska likör. Fint.

Tisdag 2019-11-05

Vi åkte till administratören och fick senaste protokollet från vårens möte i St James Valley. Sedan gick vi in hos Bricolage Ballester på Valencianas och köpte kontakter till terrassen. Vi ringde också Tatania och frågade om hon visste någon bra elektriker som kan hjälpa oss montera dessa. En kille som Ronnie som kan komma på måndag. Bra. Vi köpte också silikon för att täta mot fukt. På C&A köpte jag en gråvit mysjacka för 19.99Euro.

Måndag 2019-11-04
Souri och jag hängde på Sabadells dörr kl.8.30. Det visade sig att Souri mycket riktigt saknat husförsäkring de senaste 12 åren. Hon tecknade en ny som gick på 173Euros/år. Jag som betalat 320Euros/år i alla år tecknade om avtalet och hamnade på 179Euros/år.

Vi låg på terrassen ett par timmar men tröttnade eftersom vi tyckte det var för varmt. Vi åkte till olika el-affärer istället och jagade samma typ av kontakter som finns på terrassen. Vi hittade inga, men köpte silikon i.a.f.

När vi kom hem tog vi entimmaspromenaden. Därefter kortspel.

Söndag 2019-11-03
Efter vår promenad låg vi på terrassen hela dagen. Moln och klar himmel avlöste varann. På kvällen tog vi ytterligare en promenad till La Mata. Jag tog en öl på mitt favoritställe.

Lördag 2019-11-02
Jag målade färdigt på terrassen. Det tog nästan hela dagen. Det kom några droppar regn under tiden jag höll på men jag fortsatte ändå.

Fredag 2019-11-01
Souri och jag promenerade till fredagsmarknaden och handlade frukt och grönsaker. När vi kom hem slappade vi på terrassen hela dagen.